If five years have been this hard, how can I take it the rest of my life?

Heisann :)

Dette innlegget er til minne om min kjære veninne og hennes famlile som døde brått for 5 år siden, akkuratt idag. Natt til 31. januar 2007 skjedde det en familietragedie på Storhaug i Stavanger. Jeg vil ikke gå så mye inn på hva som skjedde, men om dere vil vite det, så kan dere gå inn her. Det som ikke står på denne siden, er at det var faren som drepte dem...

Denne tiden på året er veldig vanskelig. Forestill dere at deres beste veninne ikke kommer på skolen en dag. Ikke fordi hun er syk, eller vekkreist. Nei men fordi hun ligger død på badegulvet sammen med resten av familien. Å få den nyheten, er det verste som har skjedd i hele mitt liv. 

Jeg kjente Arianne siden vi begynte i første klasse sammen, til hun døde i midten av sjette klasse. Det var noen fine år med mange flotte minner.

Blant annet gikk vi på svømming sammen, noe vi elsket! Her er et bilde fra vårt aller første svømmestevne sammen:

Meg og Arianne :)

Svømming er noe jeg holder på med enda!

Bilde fra en klasseavsluttning :)

Disse fem årene har vært tøffe. Man vet aldri når de såre periodene kommer, av og på hele tiden. Arianne er i bakhodet mitt hele tiden, og det er når hun kommer frem at de dårlige periodene kommer frem. Man har alle opplevd å være lei seg, uten og vite hva det er. Men når jeg er lei meg uten og vite hva det er, så pleier jeg å tenke på henne. 

Her om dagen hadde vi matteprøve, og jeg skulle skrive ned hvilken dato det var. 24. januar 2012. Men istedet for å skrive 2012, så ble det 1995. Hennes bursdag. Så mye er hun i tankene mine!

Hvil i fred <3

 
3 kommentarer

Postet av: Monica

31.jan.2012- 14:00 -http://temmenbloggen.blogg.no/

Dette var kjempe trist og lese! Sitter med tårer i øynene nå, må ha vært en forferdelig opplevelse for deg.. Det er ikke lett og miste noen som står en nærme, og ikke på den måten hun ble tatt bort på.. Utrolig urettferdig, lille jenta med hele livet foran se :(

Sender den en god klem med masse varme tanker :)

Postet av: Keym

31.jan.2012- 14:09 -http://keym.blogg.no/

Monica: Tusen takk, setter stor pris på det :)

Postet av: Frida

31.jan.2012- 21:58 -

Veldig trist historie, kondolerer så mye! <3

Skriv en ny kommentar

hits