Narkolepsi

Heisann!

Endelig helg! Senere i kveld blir det jentekveld med verdens beste, Lene og Kristine <3 Tror jeg stikker bort på butikken å kjøper meg en Ben & Jerrys ! Er så lenge siden :P

Vel, i går var jeg hos legen igjen. Og resultatene fra søvntesten jeg tok i desember var klare. Det viste seg at jeg sannsynligvis har diagnosen Narkolepsi, som bivirkning av svineinfluensavaksinen. Det forklaler den konstante trøttheten og ubalanse i muskulaturen. Når jeg ler for eksempel, så kan det hende at jeg nakken knekker litt sammen. Men, jeg har ikke fått den værste graden av Narkolepsi! Så jeg skal ikke begynne på medisiner, så lenge det ikke blir verre. Jeg har hørt at enkelte som har Narkolepsi nesten ikke kan være alene når de for eksempel skal kjøre bil eller bade, for det kan hende at de bare detter ut og sovner. Så ille har ikke jeg det! Eneste er at jeg er mer trøtt enn vanlig, trenger hvertfall 1 ekstra blund på dagen, og det er egentlig ganske normalt i min alder. Ja, også er det selvfølgelig vanskeligere å følge med i timen og slikt på skolen, med tanke på at vi har 90 min økter.

Så fikk vi en del informasjon om hva som vil skje i løpet av det neste halve året. Jeg skal igjennom flere søvntester på sykehuset, jeg må gjennomføre en slags prøve som må tas fra ryggen (!! :O) og vi skal på et "kurs" på østlandet der flerne av de som fikk bivirkninger av vaksinen kommer til å være. På dette møte vil vi få nærmere informasjon om hvordan denne bivirkningen har skjedd og vi vil få mulighet til å stille spørsmål. Det legen sa til meg, som refererte til forskning på akkuratt dette, var at svineinfluensa vaksinen hadde reagert med ett stoff som produseres i hypofysen i hjernen, som gjorde at flerne hjerneceller døde. Og det forklare sa altså disse rykningene mine.

I tillegg til dette så finnes det jo flere positive sider ved sykdommen; Jeg skal blant annet søke om skadeerstatning og kan få opp i mot 30-40 tusen kr. Det er mye! Og ja, så vil jo lærerene aldri noen gang igjen at ikke må  være så trøtt på skolen, og at man må legge seg tidligere. For dette er faktisk ikke min feil!

 


skjer hele tiden, haha

 

Kjenner dere noen som har Narkolepsi?

 
 

3 kommentarer

Postet av: frida

14.jan.2012- 18:56 -

kjenner ingen som har narkolepsi, men har hatt en svulst på hypofysen. Jeg måtte ta en spinalvæskeprøve i ryggen, er nok den du skal ta :) hvis det er den, kan jeg forsikre deg om at den egentlig ikke er så vond!

Postet av: Keym

14.jan.2012- 20:51 -http://keym.blogg.no/

frida: Ja, det er den sprøyten jeg skal ta! Så bra, gruer med syykt :O

Postet av: frida

14.jan.2012- 22:48 -

går nok fint :)

Skriv en ny kommentar

hits